afvallen afvallen met Slinc. blog

Afvallen met Slinc.

afvallen met Slinc.

Afvallen met Slinc.

Mijn naam is Lucia Bartels eigenaresse van Balance Beauty Specialist. En samen met mijn man Marc ondernemer van Grando Keukens en Bad Delft. In mijn salon ben ik coach van het voedingsprogramma Slinc.

Marc mijn Man en ik zijn op een punt beland dat we zelf ook wat kilo’s willen verliezen. door middel van deze blog wil ik jullie meenemen in onze successen maar ook in onze tegenslagen.

ALS COACH WEET IK PRECIES HOE HET MOET, MAAR VERSTAND EN VERLEIDING LIGGEN NIET ALTIJD DICHT BIJ ELKAAR, HELAAS!

Week 1 Slinc. Fase 1

We kijken er al een hele week naar uit, dat we maandag wel te verstaan 31-10-2022 gaan beginnen met Slinc. De kinderen hadden de week ervoor herfstvakantie daarin hadden we vier dagen Wenen gepland. Dus deze maandag kwam het best uit. Alles achter de rug, geen obstakels die onze goeie voornemens in de weg staan.

Dus: Ik weet het! Eigenlijk niet slim 🙈 Namen we het er deze week nog eens goed van. Vooral zondag leek het wel het laatste avondmaal.

Tja dat het niet zo slim was wist de weegschaal ons in de vroege maandagochtend ook te vertellen.

Marc tikte net de 102 kg niet aan en ik moest slikken van de 74,5 kg. Maar goed dikke _____eronder en voor de 💯% er tegenaan.

Maandag is bij Slinc. Fase 1 één keer de strengste dag, hier mogen we overdag alleen appels eten. ‘S avonds genoten we van een stukje kipfilet en heel veel roerbakgroenten.

Verder dronken we onze honger weg (lees lekkere trek) met heel veel water! 😁💦 Bovendien: Honger heb je niet met al die appels. Maar ja, hoe zal ik het zeggen? ‘Saai!’ Met recht te noemen: De zwaarste dag!

Deze zware dag zorgde de dagen erna er wel voor dat we het eten wat we nu wel mogen steeds meet gingen waarderen. Met een beetje creativiteit lukte het toch steeds om iets anders op tafel te zetten.

Zeg nu zelf! Dat zijn toch mooie lunch gerechten? En net zo belangrijk! LEKKER 😃

Hoe verliep de week verder

2-11 Woensdagavond zagen we er een beetje tegenop; dat is de avond dat onze dochter naar acteren gaat en wij ondertussen een hapje, en ik ben eerlijk: Ook een drankje doen. ‘Tja …dat mag nu niet! Tenminste het hapje wel maar niet de fles wijn 🤒

Ten eerste: We lieten ons wekelijkse etentje niet schieten, en kozen van de kaart wat wel mocht! En ik kan je zeggen het was heerlijk. Gewoon een stukje vis met veel groenten en een paar aardappeltjes erbij 👌 en daarbij natuurlijk heel veel water 💦💦💦 en als toetje een heerlijk bakske koffie ☕☕

Ten tweede: Het eten smaakte ons beter dan anders, omdat we ons meer bewust zijn van wat en hoeveel we eten. Ik had geen opgeblazen gevoel iets wat ik normaal gesproken wel vaak heb.

Weekend afvallen met Slinc.

5-11 Zaterdag zijn we samen on tour, eerst Amsterdam, daarna Utrecht wat kerst inkopen zovast gedaan. Omdat het rond etenstijd was hebben we hapje gedaan in een leuk restaurantje, uiteraard gekeken wat we mochten consumeren, het werd kabeljauw met pastinaak, doperwten en wortel met een paar frietjes uit de airfryer 😎 wederom gecombineerd met een goed glas …Water💦💦

afvallen met Slinc.
Uiteten

Een aantal obstakels hebben we overwonnen!

Maar goed! Dient zich de volgende aan. 😬 Deze avond …Een feestje bij goeie vrienden. Waar we normaal op de knieën naar huis gaan, met het buikje extra rond, willen we nu onze goeie flow niet doorbreken.

Ik dacht weet je wat ik doe? Begin van deze week heb ik al laten weten dat wij op dieet zijn en dat we alleen water en rauwkost consumeren. En dat was natuurlijk prima!

Gezelligheid zit niet in drank, maar moet je zelf maken. En gezellig was het. 💃🕺

6-11 Wat denk je? De zondag was ons dankbaar 🦚Inplaats van een goed voornemen om op zondagochtend naar de sportschool te gaan, gingen we nu ECHT 🤗 We hadden volop energie. Dat alleen al is een + punt.

voor de lunch had ik een heerlijke verse pompoensoep gemaakt, daarbij twee crackertjes 1x 30+ kaas en 1x rookvlees

Het diner nam Marc deze zondag voor zijn rekening. 🙊Als er maar geen frikandellen uitrollen, flitste door mijn hoofd 😄

Haha …Grapje natuurlijk!

Het was werkelijk waar heerlijk en prachtig mooi bereidt. Een mals biefstukje met een roerbak van pastinaak, wortel, ui, knoflook en champignons daarbij een zilvervliesrijst geserveerd. 😋

afvallen met Slinc.
Diner

7-11 Maandagochten 6:30 fit als een hoentje vol adrenaline springen we het bed uit.

Ons eerste WEEGMOMENT afvallen met Slinc.

Met enigszins knikkende knieen gaan we op de weegschaal, we voelen ons goed, fit maar we hopen natuurlijk ook op resultaat in getallen.

🥳

Yes Yes 🕺💃 Marc: – 3,5 kg Ikzelf: -1,4 kg

Uiteraard zijn wij heel tevreden. 😊”Het is normaal trouwens dat mannen sneller en meer afvallen. WAAROM? …Tja dat heeft moeder natuur bedacht.”

Ons doel voor de komende week:

Op dezelfde voet doorgaan en iets meer sporten! Lees volgende week weer mijn Blog Zelfde dag, misschien …zelfde tijd!

Gezonde groet,

Lucia

No Comments
Previous Post
7th November 2022
Next Post
7th November 2022

No Comments

Leave a Reply