Blog

 

Wat is een blog?

Een blog is van oorsprong een soort online dagboek. De eerste bloggers waren mensen die hun bezigheden of wat ze meemaakte online met de buitenwereld deelden. Tegenwoordig heb je een breed scala van verschillende soorten bloggers, zoals zakelijkebloggers, fashionbloggers, reisbloggers, foodbloggers, mamabloggers enzovoort.

Lucia Bartels Posts  door middel van blogs en Columns over alle aspecten uit het leven en dat is veel. Favorieten onderwerpen zijn:

Gezin – Vrouw – Lifestyle – Vakantie – relatie – Keuken – Badkamer – Woontrends

Wat is een column?

Columns zijn flexibele vormen van proza met zeer uiteenlopende onderwerpen, aangevuld met een persoonlijke kijk van de schrijver. Kenmerkend voor columns is dat ze min of meer een vaste lengte hebben en met regelmaat verschijnen op een bepaald platform. Zoals bijvoorbeeld krant, weekblad, tijdschrift of social media. Het doel van een column is om lezers tegelijkertijd te informeren en te amuseren.

“In het bloggen kan ik mijn ei kwijt, vooral als ik informatieve en interessante onderwerpen onder de aandacht wil brengen. Ik vind het heerlijk dat ik hierin echt wat kan vertellen wat er toe doet. Research voor informatieve onderwerpen haal ik uit vakbladen en ik bezoek met regelmaat vakbeurzen, voor nodige aanvullende informatie schrijf ik bedrijven aan. Zeker voor de blogs van Grando Keukens & Bad heb ik enig voordeel dat ik in het bezit ben van een diploma interieurstyling. ”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0