blog

UMH Creaties inloopdag 14 November te ‘Raamsdonk

Afgelopen weken heb ik kennis mogen maken met Joke Linssen. Joke heeft sinds de zomer haar woon en werkplek gevonden in Raamsdonk.

Joke heeft een creatief bedrijf onder de naam UMH Creaties wat staat voor Uit Mijn Handen. En er komt veel uit haar handen. Joke vind het ontzettend leuk te werken met textiel en maakt veel gebruik van vilt en katoen, maar ook voor andere vormen van textiel draait Joke haar handen niet om.

Ze heeft een eigen collectie met handgemaakte producten zoals: tassen, kussens, kraamcadeautjes, etuis, boekomslagen, herenneringsdekens, schortjes etc. echt alles wat met textiel te maken heeft. Joke werkt ook in opdracht, ze vindt het een uitdaging om met jouw wens aan de slag te gaan.

Donderdag 14 November a.s. wil Joke haar bestaande klanten een kijkje laten nemen bij haar nieuwe werkplek maar ook nieuwe of toekomstige klanten laten zien wat ze zoal te bieden heeft.

Tijdens onze gezellige kennismaking kwam Joke met de vraag of ik misschien interesse had om ook iets van mijn schilderijen te laten zien, en of ik iets leuks had voor een goodiebag die ze op deze dag aan de bezoekers wil meegeven. Nou daar hoefde ik niet over na te denken. Ik ben er!!

“Ik hoop dat ik vele van jullie ook tref deze dag, het is echt de moeite waard, Joke heeft haar best gedaan er een mooie creatieve dag van te gaan maken.”

Als je deze dag wilt komen vul dan even het aanmeldingsformulier in, Joke stuurt je dan de adresgegevens door.

https://www.umhcreaties.nl/aanmelding-inloopdag

@ Lucia Bartels
Pocket
Geen Comment
Previous Post
19th oktober 2019
Volgende
19th oktober 2019

Geen Comment

Leave a Reply

Related Posts