Verhalen

Wat is een verhaal?

Een verhaal is een weergave van al dan niet fictieve gebeurtenissen. Het vertellen ervan is naar alle waarschijnlijkheid de oudste vorm van vermaak die de mensheid kent.

Lucia Bartels schrijft zowel fictie als non-fictie verhalen. Het schrijven van verhalen begon bij Lucia Bartels als therapie en werd al gauw een uit de hand gelopen hobby. Momenteel  komen er wekelijks verhalen en gedichten van haar hand. De volgende onderwerpen kom je onder andere tegen in de verhalen van Lucia Bartels:

Liefde – Gezin – Humor – Zelfspot –  Drama –  Fantasie  – Kinderverhalen – Lifestyle  

 “Mijn hoofd loopt al vanaf mijn kinderjaren over met woorden, zinnen en verhalen.  Het kan over van alles gaan. Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, ben ik in een vorm van therapie van me af gaan schrijven. Het schrijven veranderde mijn leven. Schrijven lucht mijn hart en ik kan er mijn creativiteit in kwijt.  Ik schrijf graag over alle aspecten van het leven, zowel waargebeurde als fantasieverhalen. Ook informatieve onderwerpen wekken met regelmaat mijn interesse om over  te schrijven. Lifestyle en interieur zijn hier een voorbeeld van. Zo schrijf ik met regelmaat blogs over de laatste keuken, badkamer en interieur trends. Columns schrijf ik graag met enige zelfspot waar ik gezin, drama, liefde en humor niet uit de weg ga.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0