UKV Ultra Kort Verhaal

Bericht van aarde

Hallo
Ik leer hier iedere dag wat nieuws bij. Wat een rare gewoontes hebben die aardbewoners. Weet je wat ze doen, in plaats van twee minuten opladen?
Ze gaan een paar uur in een donkere ruimte liggen en noemen het slapen. Echt hilarisch. En als ze er een nieuwe aardbewoner bij willen gaan ze op elkaar liggen en maken rare bewegingen. En je gelooft nooit hoelang dat het duurt voor er zo’n nieuw wezen is. Negen maanden in die tijd hebben wij zeker duizenden wezentjes geüpload. Ik blijf nog een tijdje hier, ik ben in de leer voor dat laatste ik heb het ritme al goed te pakken. Mijn transformatie naar mens bevalt me best goed. Misschien blijf ik wel hier.
Groet 10.34561245
Lucia Bartels

No Comments
Previous Post
24th June 2018
Next Post
24th June 2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts