blog Leven met een kleine maag met de billen bloot

Het monster komt in me los | met de billen bloot

In mijn persoonlijke blog laat ik door middel van mijn geschreven manuscript Leven met een kleine maag zien hoe ik de kilo’s en de daarbij komende valkuilen te lijf ga!

Donderdag 3 Juni 2021

Het is weer zover. Ondanks dat het me goed lukt me aan het schema te houden vertoon ik afkick verschijnselen. Het monster komt in me los. Ik ben niet te doen. Chagrijnig!  Ik kan niks hebben. Maar toch voel ik me daarnaast goed en fit.

En het is natuurlijk voor een goed doel. Ik wil onder de 70 kilo komen.

Misschien is het egoïstisch maar mijn omgeving moet het maar even voor lief nemen, voorheen zou ik zeggen: “ik stop ermee.”  Om vervolgens weer in een  verkeerd eet en drinkpatroon te vallen, maar dat ga ik nu eens mooi  niet doen. En geloof me ik dacht het te missen hoor! ’S avonds een wijntje, maar ik drink tegenwoordig een caloriearm en alkoholvrij cocktailtje en het smaakt me erg goed! Siroop in een mooi glas takje munt en schijfje citroen en bruiswater erbij wat ijsblokjes en genieten maar! Dat was 1 van mijn valkuilen, gezelligheid associeren met drank, dat is natuurlijk onzin. Net als een TikTok filmpje durven maken. Haha gewoon zonder drank 💪🤓

Maar ik zie nu wel gelijk dat ik mijn beroep als filmster niet gemist heb 🤭😅 Ik maakte weer een bijzonder flatteuze vlog 😳 Met blotebillengezicht en mijn haar niet gestijld 😬 daar moet ik volgende keer toch maar op letten 😱

Vrijdag 4 Juni 2021

Ontbijt

2 volkoren beschuiten met 30+ kaas en jam

2 x koffie

Vroeg uit de veren, vandaag een planning gemaakt om nog even voor de  Fysio uit  extra te sporten. Vandaag lukt het me om om 8:00 uur de deur uit te gaan. Maar dan zie ik in mijn dashboard  dat ik weinig benzine heb, ik tank straks wel al ik klaar ben, besluit ik.

Nee hé! De weg is afgezet omleiding. Ik rij rond zie niet waar ik heen moet. Help! Mijn tank is echt haast leeg. Wat nu? Ik rij even het dorp in en vind een tankstation, vervolgens rij ik nog 3x om de sportschool heen maar ik kom er niet. Uiteindelijk ben ik verdwaald op een bedrijven terrein. En dan … ja hoor! Ineens zie ik een bord McDonald’s staan dat is naast de sportschool. Precies 9:00 uur stap ik de sportschool binnen, mijn vrije sport vooraf, verzetten we maar naar volgende week, ik heb deze ochtend niet veel tijd meer.

Tussendoor 10:00

Vers fruit met magere yoghurt en thee

Lunch

Verse salade gemaakt met feta kaas en magere yoghurt dressing

Tussendoor 14:00

Cracker hummes

Tussendoor 16:00

Optimel

Deze middag mijn blog geplaatst gelukkig werkt alles weer op de website 😊 En weer een vlog gemaakt op TikTok eentje met een boodschap; keuzes maken.

Avond

Verse tomatensoep met 1 volkoren boterham

Tussendoor

Blokje 30+ kaas

Ik heb het moeilijk, die borrelnootjes in de kast roepen me! Ik maak er een TikTok van in de hoop sterkt te blijven en jullie te laten zien dat jij niet de enige bent die dit heeft.

https://www.tiktok.com/@levenmeteenkleinemaag/video/6970407574072200454

Zaterdag 5 juni

Vandaag vroeg op, Marc krijgt vandaag zijn inenting Janssen en Jasmijn moet vroeg naar de hockey.

Ontbijt

Ik pak 2 crackers met 30+ kaas en een glas optimel

Tussendoor 10:00

Voor mijn insta post  had ik een zakje chocolade spekjes voor de categorie No …🥱 daar heb ik er één van op 😬

Niet simmen, gewoon weer door. Het gaat heel de week super goed.

Lunch

1 bruine boterham met ham en 30+ kaas en rauwkost

Tussendoor 14:00

Perzik

Tussendoor 16:00

Een modifast reep (als ik echt behoefte heb aan chocolade neem ik dit)

Deze middag nog een TikTok gemaakt over mijn levenslange jojo effect, gecombineerd met mijn grootste valkuil 😬 en het uiteindelijke doel.

Nou Marc komt niet fit thuis vanuit de zaak. Hij heeft verschillende  bijwerkingen van de vaccinatie, spierpijn, niet lekker voelen en koorts.
Vanavond op tijd naar bed met een paracetamol. 🤒

Avond

1 aardappel, sperzieboontjes en een kalkoen schnitzel ongepaneerd 🙃

1 glas witte wijn 😇

Tussendoortje 20:30

1 blokje 30+ kaas

2 el walnoten en een glas witte wijn

Zondag 6 Juni

Deze ochtend gewogen, 73,2  ik zit op een plateau er is deze week maar 0,2 kg af  in totaal nu: 2,2 kg  ik weet uit ervaring dat dat niet erg is. Gewoon zo doorgaan en dan ineens gaat het gewicht naar beneden.

Maar ja …mijn gevoel wil sneller 🥴🤧

Marc is gelukkig weer opgeknapt alleen nog wat spierpijn.

Ontbijt

Verse jus d’oranje, gekookt ei, 1 volkoren beschuit met jam, plakje panpan kaas.

Tussendoor 10:00

Activa yoghurt

Lunch

Verse soep, 2 volkoren soepstengels

Tussendoor 15:00

Perzik

Ik was zo druk met rommelen in huis dat ik 1 tussendoortje vergat 🥱

Marc komt thuis na zijn koopzondag en ik ben nog steeds aan het rommelen, vandaag de winterkleding bij de kinderen uit de kast gehaald en al het zomer erin.

“Wat eten we?” Eh dat is een goeie 🤔

Vandaag mogen de restaurants weer, “zullen we naar de Triangel gaan?”

We bellen en er is nog een plaatsje buiten, nou het is prachtig weer dus we gaan.

Avond

Ik nam een warm voorgerecht (is genoeg voor mij) Scampi’s in knoflooksaus ᵈʳⁱᵉ ʷⁱʲⁿᵗʲᵉˢ flesje water en een koffie na ᵐᵉᵗ ᵉᵉⁿ ᶜᵃʳᵃᵐᵉˡ ᵇˡᵒᵏʲᵉ 😬

Tja 🧐 Maar! … heel de week is super goed gegaan en je moet ook kunnen genieten toch?

Schouders recht en morgen weer volgens schema.

Maandag 7 juni 2021

Ontbijt

Volkoren beschuit met panpan kaas, appel en een lekker bakske koffie

Tussendoor 10:00

Activia yoghurt

komende week meld ik me weer

Wens me succes ik blijf het nodig hebben. Zeker als ik op een plateau sta 🤒

Volg mijn ook op Instagram

https://www.instagram.com/leven_met_een_kleinemaag/

No Comments
Previous Post
7th June 2021
Next Post
7th June 2021

No Comments

Leave a Reply

Related Posts